Girişim

Yerli Arama Motoru COM.com.tr

Yerli Arama Motoru COM.com.tr Bildiğiniz tüm arama motorlarını unutun. Türkiye’nin yerli arama motoru COM.com.tr yayın hayatına başladı.

Tarihinde

Yerli Arama Motoru COM.com.tr

Bildiğiniz tüm arama motorlarını unutun. Türkiye’nin yerli arama motoru COM.com.tr yayın hayatına başladı. Türk yazılımcıların çabaları ile tamamlanmış bir proje.

Kendine özgün tasarımı ve kullanışlı ara yüzü ile kullanıcılarını mest edecek yerli arama motoru şimdiden Türk kullanıcıların gözdesi oldu.

Bizlere dijital platformda yeni kapılar açan Türkiye’nin yerli arama motoru COM.com.tr bireylere kullanım kolaylığı sağlamayı da unutmuyor. Siteye giriş yaptıktan sonra ara kısmına istediğiniz konuyu yazarak hemen araştırmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca görsel, video, harita, haberler ve alışveriş gibi çeşitli arama kategorilerininde kullanıldığı göze çarpıyor. Böylece aramak istediğiniz verileri kategorize ederek de dilediğiniz sonuca daha kısa sürede ulaşabiliyorsunuz. Tamamen kullanıcı odaklı geliştirilen COM.com.tr yerli arama motoru son sürat yoluna devam ediyor..

Koyu tonların hâkim olduğu bir arka planın kullanılması, sürekli bilgisayar ile uğraşan bireyler için adeta bir kurtarıcı oldu, artık beyaz ekranın göz yoran etkisinden de herkes bu yerli arama motoru COM.com.tr sayesinde kurtulacak.

COM.com.tr aslında sadece bir arama motoru değil daha fazlası.

Sadece tasarımı ile değil, zengin içeriği ile de dikkat çeken yerli arama motoru COM.com.tr, kullanıcılarını memnun edecek özellikleri de içinde bulunduruyor. Ana sayfada sade bir ara yüz ile çeşitli bilgilendirmeler bizleri karşılıyor. Hava durumundan, güncel Dolar ve Euro gibi dünya genelinde oldukça ilgi gören ve sürekli olarak değişim gösteren para birimlerinin olması da gözlerden kaçmadı. Döviz ile ilgilenenleri oldukça memnun edecek.

Aynı zamanda COM.com.tr arama motorunun bizlere sunduğu bir diğer önemli özellik ise, son dakika haberler başlıklarına ana sayfada yer veriyor olması. Özellikle de ülkemizde ve dünyada yaşanan tüm gelişmeler çeşitli haber ajanslarının paylaşımları ile burada yer alıyor. Ayrıca İl ve ilçelerdeki nöbetçi eczane bilgilerine de yerli arama motoru COM.com.tr ile ulaşmak mümkün.

Trending

Copyright © 2023 CHINA.com.tr Her Hakkı Saklıdır.